Настаняване

Къщите предоставят възможност за почивка в спокойна обстановка през всички сезони. Тук гостът може да почувства домашния уют и красивата природа. Къщите се намират в оформен двор с място за барбекю и вечеря на открито. Гостите могат да се порадват на живия огън на камината. Стаите са обзаведени със самобитна мебел и съвременни санитарни възли. Приятен спомен може да остане специално приготвено традиционно за местната кухня ястие. В района на селото има множество чешми и прекрасни места за зареждащи разходки. Можем да ви предложим селски излети за запознаване с местния бит и култура, а по заявка на клиента да приготвим брестнишки специалитети.

РАЙКОВА КЪЩА

« на 10 »

Има възможност за настаняване на до 6 човека. Три стаи, две от които със спални и една с две единични легла, две бани с тоалетни, механа на приземния етаж. Отопление с камина на дърва.
Цена: 230 лв

 

НАКОВА КЪЩА

« на 6 »

С капацитет до 4 човека. Една спалня за двама, баня с тоалетна, кухня с трапезария, където могат  да бъдат настанени допълнително до двама души.
Отопление с камина на дърва.
Цена: 160 лв.

ВЪТЬОВА КЪЩА

« на 9 »

С възможност за настаняване на до 4 човека. Спалня за двама, баня с тоалетна, кухня с трапезария, където могат да бъдат настанени допълнително до двама души. Отопление с  камина на дърва.
Цена: 160 лв.

ВАСИЛЕВА КЪЩА

За двама. На втори етаж от къща. Външни дървени стълби. Спалня, баня с тоалетна, малка кухня с трапезарна част.

Цена: 120 лв.